Sunfish flyttar in i nya lokaler!

I utkanten av Malmö, närmare bestämt i Sunnanå, sitter webbyrån Sunfish i nyrenoverade fräscha lokaler. Byggnaden är från början en skolbyggnad, och här gick många elever i skolan i början av 1900-talet. Ett drygt halvsekel senare tog en plåtverkstad över och bedrev verksamhet fram tills för några år sedan.

IMG_1535

Sedan dess har bygget förvandlats till något av ett kreativt nav i Malmö-regionen och under samma tak finns nu webbyrån Sunfish, en musikstudio i världsklass, en inspelningsstudio för film och tv, filmredigeringsrum, fotografer och flera andra kreativa människor och företag. Lokalerna är som sagt nyrenoverade och temat är mörkt och ljust i harmoni med naturen. Väggarna går i vitt, det ligger mörk klinker på golven och stor vikt har lagts vid bevarandet av den gamla skolbyggnadens charm – något som speglar sig i de fina fönsterbågarna och andra detaljer.

IMG_1532

Ljus är viktigt. För att få ett bra ljusinsläpp i den gemensamma korridoren, som annars blivit mörk och ”kontorslik”, var vi på jakt efter skjutdörrar i glas, sådana man använder sig av i uterum. Vi hittade företaget Glas In som snabbt och kompetent hjälpte oss att välja en lämplig modell av skjutdörrar. Det visade sig att glasin i sin tur behövde hjälp med sin hemsida och vi är nu glada över att ha dem som kund.

IMG_1531

Kom gärna förbi och titta på våra fina lokaler. Vi har gott kaffe också!