Tjänster

Systemutveckling

Applikationer och system som traditionellt byggts som applikationsform kan idag med fördel utvecklas i webbmiljö. Exempel på användningsområden är schemaläggning, tidsbokning, callcentersystem, communities, CRM-system och finansiella system.

Läs mer

Läs mer om systemutveckling

Klicka här

Hemsida

En hemsida är en självklarhet för de allra flesta företag idag. Det är ofta den första kontakten dina potentiella kunder har med dig, det är också dit dina befintliga kunder går för att hitta information, nyheter och kontaktuppgifter.

Läs mer

Läs mer om hemsidor

Klicka här

Trycksaker

Bra trycksaker är en viktig del av din marknadsföring och ett naturligt komplement till hemsida och webbsatsningar. Vi hjälper dig gärna med allt från visitkort, broschyrer och vepor till roll-ups och bilstriping. Det ska vara så enkelt som möjligt för dig oavsett om du har en klar vision eller en lös tanke om vad du är ute efter.

Läs mer

Fördjupa dig

Akira CRM

Akira är utformat för att vara lätt att använda men utan att göra avkall på någon funktionalitet. Genom sin webbaserade form är det mycket flexibelt att använda när du vill, var du än är. Allt som krävs är en webbläsare. Systemet håller naturligtvis högsta standard när det gäller tillgänglighet, kvalitet och säkerhet.

Läs mer

Läs mer om Akira

Klicka här