Hemsida

En hemsida är en självklarhet för de allra flesta företag idag. Det är ofta den första kontakten dina potentiella kunder har med dig. Det är också dit dina befintliga kunder går för att hitta information, nyheter och kontaktuppgifter.

Därför är det viktigt att se till att upplevelsen blir så positiv som möjligt – det hjälper dig både att hitta nya kunder och behålla befintliga.

Vi anpassar din hemsida efter situation, målgrupp och önskemål. När det gäller nyutveckling arbetar vi för det mesta i WordPress, ett av världens mest använda CMS. Det innebär att du själv kan uppdatera din hemsida med både text och bild på ett enkelt sätt. Självklart ser vi till att din hemsida är sökmotoroptimerad och godkänd enligt gällande standard vid leverans.

…men en hemsida ska vara mer än snygg

Det är viktigt att din hemsida är tilltalande och trevlig att besöka. Lika viktigt är det att den är enkel att använda – dina besökare ska hitta den information de är ute efter. Tillsammans med dig säkerställer vi att resultatet både är vackert att se på och lätt att använda.

Vi arbetar med ett stort nätverk av professionella yrkesmänniskor och kan på så vis bistå dig med bland annat produktfotografering, filmproduktion och copywriting. Kort sagt – vi ser till att du och dina kunder blir nöjda!

Skräddarsydd funktionalitet

Behöver du någon form av specialfunktionalitet på din hemsida? Vi har erfarenhet av allt från betalningslösningar till automatiserade nyhetsbrevsutskick och webbaserad telefoni. Tveka inte att kontakta oss så diskuterar vi fram en lösning som passar dina behov!

Hemsidor