Sökmotoroptimering

Den viktigaste byggstenen för att bli framgångsrik på internet är att ha många av rätt sorts besökare. Att driva besökare till din hemsida kan man dels göra genom sökmotoroptimering (SEO, Search Engine Optimization) och dels genom sökmotormarknadsföring (SEM, Search Engine Marketing).

Vi garanterar att alla webbplatser vi levererar är sökmotoroptimerade, men kanske behöver du hjälp med din befintliga hemsida?

Sökmotoroptimering – SEO

Olika hemsidor hamnar olika högt upp i sökresultatet på de olika sökmotorerna och de som hamnar högst är de som har satsat mest på sökmotoroptimering. Vi vet hur man kan göra er hemsida attraktiv för sökmotorerna genom att analysera er trafik och identifiera nyckelord för er verksamhet.

Tyvärr kan man aldrig garantera plats i sökresultatet men vi har lång erfarenhet och har hittills inte misslyckats.

Sökmotormarknadsföring – SEM

Förutom att hamna högt upp i sökresultatet kan man marknadsföra sin hemsida på sökmotorernas annonsprogram. På Google heter systemet Adwords och det innebär i grova drag att man köper annonsplats till höger om sökresultatet för vissa sökord. Man betalar endast när någon klickar på ens annons, vilket gör det extra viktigt att finslipa både sin annons och sökord. Det är det vi kan hjälpa till med.

Analytics

I alla våra SEO/SEM-uppdrag erbjuder vi kostnadsfri installation av Google Analytics, ett kostnadsfritt och mycket detaljerat trafikanalysverktyg.

Copywriting / Korrekturläsning

Vi hjälper dig att skriva säljande texter som passar såväl din målgrupp som sökmotorerna. Har du redan befintliga texter kan vi korrekturläsa och komma med förslag på förbättringar.

seo